fbpx
Bel ons 085 3031 352 van ma – vr tussen 10:00 en 20:00 info@multichip.nl

Wordt ook exclusive dealer

Wilt u uw omzet aanzienlijk verhogen door klanten een hoogwaardig en betrouwbaar product aan te bieden? Word een erkende dealer van de Multichip en meld uw garage of autobedrijf vandaag nog bij ons aan!

Profiteer van een nieuwe kans!

 

Wilt u uw bedrijf naar ongekende hoogtes tillen en een echte gamechanger worden in uw branche? Dan is ons Multichip Dealer Pakket precies wat u nodig heeft!

Met dit krachtige pakket krijgt u toegang tot een scala aan innovatieve tools en diensten die uw omzet doen exploderen en uw klantenkring laten groeien. Beeldt u eens in: het gemak van meerdere chips, allemaal samengevoegd om uw bedrijf te versterken en te laten floreren als nooit tevoren.

Ons Multichip Dealer Pakket biedt niet alleen de nieuwste technologieën, maar ook de begeleiding en ondersteuning van ons ervaren team om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw investering haalt. Vertrouw op ons bewezen succesrecord en laat ons u helpen om uw bedrijf naar nieuwe hoogtes te brengen.

Wacht niet langer! Neem vandaag nog de sprong naar succes en schaf ons Multichip Dealer Pakket aan. U zult er geen spijt van krijgen.

Send A Message

12 + 12 =

Wat zeggen onze

dealers !!

“Het werkt echt! Multichip biedt mij nieuwe kansen en mogelijkheden“

Paul Woldendorp

“Rijden met de Multichip is een genot“

Erwin Klippel

Verhoog uw omzet en

creëer tevreden klanten!!

Cito Subaru dealer Capelle aan den Ijssel

Wij zijn al maanden dealer van Multichip. In het begin waren wij , maar ook onze klanten sceptisch, maar inmiddels zijn wij overtuigd en hebben wij er al meer dan 30 geplaatst in klanten hun auto’s. Alle klanten zijn er zeer over te spreken.

Suzuki Jonker Zaandam

Wij werken als Suzuki dealer al 3 jaar samen met Multichip, ik blijf mij telkens weer verbazen over de resultaten van de Multichip. Wij plaatsen de Multichip niet alleen in Suzuki’s maar eigenlijk in alle merken auto’s. Het blijft een geweldig product om aan te bieden aan klanten die gewoon net even iets tekort komen.

Moerman Janssen Mazda & SsangYong dealer

Wij zijn Mazda en Ssang yong dealer, Onze klanten zijn zeer te spreken over de resultaten van de Multichip. Voor ons is de Multichip een toevoeging in het assortiment. KarelMoerman Janssen Alblasserdam

Will Schraven Mitsubishi dealer

Als Mitsubishi en vakgarage dealer, zijn wij zeer te spreken over de Multichip. Ook onze klanten met allerlei merken auto’s rijden tevreden door Nederland. Niet alleen de Multichip doet zijn werk, maar ook de samenwerking met Multichip verloopt goed. Will Schraven Mitsubishi dealer Will SchravenBergen op Zoom

Ron Niestcar Subaru

Als Subaru dealer hebben wij al meer dan 100 klanten blij gemaakt met de Multichip.
RonNiestcar Subaru DealerHeemskerk

Marco Groen

Wij zijn AD auto dealer en zijn uiterst tevreden met de resultaten van de Multichip.
Marco Groen AD Autobedrijf Marco GroenDirkshorn

Luuc Dekkers

Sinds een paar dagen de Multichip ook in mijn Audi A4 geplaatst om te testen. De resultaten zijn super goed. Luuc Dekkers EigenaarBosch Car service DekkersRosmalen

Willems N.V. VW dealer

Wij zijn een VW dealer uit Belgie en leveren al een aantal jaar met alle tevredenheid de multichip aan ons klanten.

IN 2024 WORDT

ONS DEALERNETWERK

VERGROOT

Bent u klaar om de automotive wereld te transformeren en uw klanten te verbazen met de meest geavanceerde voertuigupgrades? Welkom bij de revolutie van Multichip – een innovatie die niet alleen de prestaties van auto’s verhoogt, maar ook uw bedrijf naar ongekende hoogten zal tillen!

Stelt u zich eens voor: het aanbieden van een product dat niet alleen extra vermogen levert, maar ook uw inkomsten verhoogt zonder extra inspanningen. Dat is precies wat u krijgt met ons exclusieve Multichip-dealerpakket. Stap in de toekomst van autotechnologie en word een pionier in uw regio!

Als Multichip-dealer profiteert u van een reeks voordelen die uw concurrenten verbluft zullen achterlaten. Dankzij de aantrekkelijke winstmarges zult u uw investering snel terugverdienen, terwijl de eenvoudige installatie u kostbare tijd bespaart, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het tevredenstellen van uw klanten.

Maar dat is nog niet alles. Multichip is niet zomaar een voertuigupgrade – het is een lifestylekeuze voor automobilisten die streven naar topprestaties en ongeëvenaarde kwaliteit. Met Multichip kunnen uw klanten genieten van een verbeterde rijervaring en toch volledige flexibiliteit behouden, zelfs voor leaseauto’s en voertuigen onder fabrieksgarantie.

Door deel te nemen aan ons gerespecteerde netwerk van Multichip-dealers, wordt u niet alleen een leverancier; u wordt een autoriteit in de automotive wereld. Onderscheid uzelf van de massa, trek nieuwe klanten aan en laat uw bedrijf groeien met een product waar u trots op kunt zijn.

Wacht niet langer op de toekomst – omarm deze kans vandaag nog en word een trotse Multichip-dealer in uw regio. Neem contact met ons op en ontdek hoe u kunt profiteren van deze opwindende reis naar succes en innovatie. De automotive wereld wacht op u – laat Multichip uw sleutel tot succes zijn!

Send A Message

15 + 9 =

Klantenservice

Klantenservice telefonisch bereikbaar
maandag – vrijdag 10:00 – 20:00

Bel ons op +31(0)85 3031 352

Mail ons  info@multichip.nl

Postadres

Fritz langstrook 8
2726 VX Zoetermeer
technische afdeling alleen post adres geen bezoekadres

Multichip

pay
multichip_gezins_auto