fbpx
Bel ons 085 3031 352 van ma – vr tussen 10:00 en 20:00 info@multichip.nl

Wordt ook dealer

Wilt u meer omzet genereren door klanten een kwalitatief goed en betrouwbaar product aan te bieden? Wordt Multichip dealer en meldt uw garage of autobedrijf bij ons aan.

Wordt ook

Multichipdealer in uw regio !!

Voordelen voor uw bedrijf:

Zeer korte installatietijd
Zeer interessante marges
Geen grote voorraad nodig
Nieuwe klanten in uw bedrijf
Geen contract

Vul het formulier in en wij nemen snel contact met u op.

Send A Message

3 + 4 =

Wat zeggen onze

dealers !!

“Het werkt echt! Multichip biedt mij nieuwe kansen en mogelijkheden“

Paul Woldendorp

“Rijden met de Multichip is een genot“

Erwin Klippel

Meer omzet én

tevreden klanten !!

Cito Subaru dealer Capelle aan den Ijssel

Wij zijn al maanden dealer van Multichip. In het begin waren wij , maar ook onze klanten sceptisch, maar inmiddels zijn wij overtuigd en hebben wij er al meer dan 30 geplaatst in klanten hun auto’s. Alle klanten zijn er zeer over te spreken.

Suzuki Jonker Zaandam

Wij werken als Suzuki dealer al 3 jaar samen met Multichip, ik blijf mij telkens weer verbazen over de resultaten van de Multichip. Wij plaatsen de Multichip niet alleen in Suzuki’s maar eigenlijk in alle merken auto’s. Het blijft een geweldig product om aan te bieden aan klanten die gewoon net even iets tekort komen.

Moerman Janssen Mazda & SsangYong dealer

Wij zijn Mazda en Ssang yong dealer, Onze klanten zijn zeer te spreken over de resultaten van de Multichip. Voor ons is de Multichip een toevoeging in het assortiment. KarelMoerman Janssen Alblasserdam

Will Schraven Mitsubishi dealer

Als Mitsubishi en vakgarage dealer, zijn wij zeer te spreken over de Multichip. Ook onze klanten met allerlei merken auto’s rijden tevreden door Nederland. Niet alleen de Multichip doet zijn werk, maar ook de samenwerking met Multichip verloopt goed. Will Schraven Mitsubishi dealer Will SchravenBergen op Zoom

Ron Niestcar Subaru

Als Subaru dealer hebben wij al meer dan 100 klanten blij gemaakt met de Multichip.
RonNiestcar Subaru DealerHeemskerk

Marco Groen

Wij zijn AD auto dealer en zijn uiterst tevreden met de resultaten van de Multichip.
Marco Groen AD Autobedrijf Marco GroenDirkshorn

Luuc Dekkers

Sinds een paar dagen de Multichip ook in mijn Audi A4 geplaatst om te testen. De resultaten zijn super goed. Luuc Dekkers EigenaarBosch Car service DekkersRosmalen

Willems N.V. VW dealer

Wij zijn een VW dealer uit Belgie en leveren al een aantal jaar met alle tevredenheid de multichip aan ons klanten.

IN 2022 WORDT

ONS DEALERNETWERK

VERGROOT

Heeft u wel eens aan een alternatief voor chiptuning gedacht?

Steeds meer consumenten stappen vandaag de dag over naar kleinere schonere auto’s voor het milieu. Dit type auto is over het algemeen zuinig afgesteld en dat is veelal te merken als de bestuurder even snel wil invoegen of even extra trekkracht nodig heeft. En dan komen ze erachter dat ze net ietsje meer pit nodig hebben. Door de opkomst van steeds meer eco-modellen is er duidelijk een enorme vraag naar chiptuning. Daar staat tegenover dat veel autobedrijven, maar ook hun klanten vaak geen voorstander zijn van softwarematige chiptuning. De Multichip is een perfect alternatief voor autobedrijven, maar ook voor hun klanten. Waarom?

In het kort

Op de verkoop van de multichip zit een zeer gunstige marge.
Installatie van de multichip gebeurt in een handomdraai, waardoor u zonder tijdsverlies verder kunt gaan met andere werkzaamheden.
Er is een grote groep autorijders die zijn/ haar auto niet kan, wil of mag chiptunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rijders van lease-auto’s en auto’s die nog in de fabrieksgarantie zitten. De multichip is een alternatief voor mensen die hun auto niet softwarematig willen tunen. Grote voordeel voor een klant is dat de Multichip eenvoudig te verwijderen is.

De voornaamste reden waarom steeds meer autorijders de multichip aanschaffen is, omdat ze gewoonweg net iets te kort komen op sommige momenten. Bijvoorbeeld bij het trekken van een caravan, het invoegen op de snelweg, het rijden met een volle tranpostbus of aanhanger enz.

Er zijn tal van andere redenen te bedenken waarom ook uw klanten graag met een multichip willen rijden.

De multichip kunt u op een hele eenvoudige wijze installeren en verwijderen. Deze oplossing biedt uw bedrijf neuwe kansen. Het is een topproduct om in uw bedrijf op te nemen. U zult binnen de kortste keren meer tevreden klanten krijgen.

Voordelen voor uw bedrijf:

Zeer korte installatietijd
Zeer interessante marges
Geen grote voorraad nodig
Nieuwe klanten in uw bedrijf
Geen contract

Vul het formulier in en wij nemen snel contact met u op.

Send A Message

8 + 1 =

Klantenservice

Klantenservice telefonisch bereikbaar
maandag – vrijdag 10:00 – 20:00

Bel ons op +31(0)85 3031 352

Mail ons  info@multichip.nl

Postadres

Fritz langstrook 8
2726 VX Zoetermeer
technische afdeling alleen post adres geen bezoekadres

Multichip

pay
multichip_gezins_auto