fbpx
Bel ons 085 3031 352 van ma – vr tussen 10:00 en 20:00 info@multichip.nl

Wordt ook exclusive dealer

Wilt u uw omzet aanzienlijk verhogen door klanten een hoogwaardig en betrouwbaar product aan te bieden? Word een erkende dealer van de Multichip en meld uw garage of autobedrijf vandaag nog bij ons aan!

Profiteer van een bloeiend bedrijf!

 

Bent u op zoek naar manieren om uw omzet te verhogen en tegelijkertijd uw klanten tevreden te stellen? Zoek niet verder! Wij hebben de perfecte oplossing voor u!

Met onze innovatieve producten en diensten kunt u uw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen. Profiteer van de nieuwste technologieën en strategieën om uw omzet te laten groeien en uw klantenbestand te vergroten

Vul het formulier in en wij nemen snel contact met u op.

Send A Message

9 + 6 =

Wat zeggen onze

dealers !!

“Het werkt echt! Multichip biedt mij nieuwe kansen en mogelijkheden“

Paul Woldendorp

“Rijden met de Multichip is een genot“

Erwin Klippel

Verhoog uw omzet en

creëer tevreden klanten!!

Cito Subaru dealer Capelle aan den Ijssel

Wij zijn al maanden dealer van Multichip. In het begin waren wij , maar ook onze klanten sceptisch, maar inmiddels zijn wij overtuigd en hebben wij er al meer dan 30 geplaatst in klanten hun auto’s. Alle klanten zijn er zeer over te spreken.

Suzuki Jonker Zaandam

Wij werken als Suzuki dealer al 3 jaar samen met Multichip, ik blijf mij telkens weer verbazen over de resultaten van de Multichip. Wij plaatsen de Multichip niet alleen in Suzuki’s maar eigenlijk in alle merken auto’s. Het blijft een geweldig product om aan te bieden aan klanten die gewoon net even iets tekort komen.

Moerman Janssen Mazda & SsangYong dealer

Wij zijn Mazda en Ssang yong dealer, Onze klanten zijn zeer te spreken over de resultaten van de Multichip. Voor ons is de Multichip een toevoeging in het assortiment. KarelMoerman Janssen Alblasserdam

Will Schraven Mitsubishi dealer

Als Mitsubishi en vakgarage dealer, zijn wij zeer te spreken over de Multichip. Ook onze klanten met allerlei merken auto’s rijden tevreden door Nederland. Niet alleen de Multichip doet zijn werk, maar ook de samenwerking met Multichip verloopt goed. Will Schraven Mitsubishi dealer Will SchravenBergen op Zoom

Ron Niestcar Subaru

Als Subaru dealer hebben wij al meer dan 100 klanten blij gemaakt met de Multichip.
RonNiestcar Subaru DealerHeemskerk

Marco Groen

Wij zijn AD auto dealer en zijn uiterst tevreden met de resultaten van de Multichip.
Marco Groen AD Autobedrijf Marco GroenDirkshorn

Luuc Dekkers

Sinds een paar dagen de Multichip ook in mijn Audi A4 geplaatst om te testen. De resultaten zijn super goed. Luuc Dekkers EigenaarBosch Car service DekkersRosmalen

Willems N.V. VW dealer

Wij zijn een VW dealer uit Belgie en leveren al een aantal jaar met alle tevredenheid de multichip aan ons klanten.

IN 2023 WORDT

ONS DEALERNETWERK

VERGROOT

Heeft u ooit gedacht aan een alternatief voor chiptuning dat uw klanten zal aanspreken? Met de toenemende vraag naar kleinere, schonere auto’s wordt het steeds duidelijker dat automobilisten behoefte hebben aan extra vermogen op cruciale momenten, zoals bij het trekken van een caravan, het invoegen op de snelweg of het rijden met een volgeladen transportbus. De opkomst van eco-modellen heeft geleid tot een enorme behoefte aan verbeterde prestaties, maar traditionele softwarematige chiptuning is niet altijd de meest wenselijke optie.

Introduceer nu de revolutionaire Multichip in uw bedrijf en bied uw klanten een ongeëvenaarde oplossing! Als Multichip-dealer kunt u profiteren van een reeks voordelen die uw bedrijf naar nieuwe hoogten zullen tillen.

Ten eerste biedt de verkoop van de Multichip een aantrekkelijke winstmarge, waardoor uw inkomsten stijgen zonder extra inspanningen. Bovendien is de installatie van de Multichip een fluitje van een cent, waardoor u tijd bespaart en snel kunt doorgaan met andere werkzaamheden. Dit betekent geen vertragingen of oponthoud voor u of uw klanten!

Als klap op de vuurpijl is de Multichip het ideale alternatief voor automobilisten die hun auto niet softwarematig willen tunen. Denk aan bestuurders van lease-auto’s en voertuigen die nog onder de fabrieksgarantie vallen. Met de Multichip kunnen zij genieten van extra vermogen en verbeterde prestaties, terwijl ze toch de flexibiliteit behouden om de chip eenvoudig te verwijderen wanneer dat nodig is.

Word een pionier in uw regio door deel uit te maken van ons gerespecteerde netwerk van Multichip-dealers. Profiteer van de volgende voordelen voor uw bedrijf:

  1. Maximale winstgevendheid: Ontgrendel een lucratieve inkomstenstroom met de verkoop van de Multichip en geniet van aantrekkelijke marges die uw bedrijf naar nieuwe hoogten zullen tillen.
  2. Snel en eenvoudig: De installatie van de Multichip kost weinig tijd en moeite, waardoor u uw bedrijfsactiviteiten soepel kunt laten verlopen zonder kostbare tijd te verspillen.
  3. Geen beperkingen: Bereik een breder klantenbestand door een alternatief te bieden voor automobilisten die niet kunnen of willen kiezen voor traditionele chiptuning. De Multichip is de ideale oplossing voor lease-auto’s en voertuigen onder fabrieksgarantie.
  4. Exclusiviteit: Verkrijg het alleenrecht om de revolutionaire Multichip in uw regio te verkopen en onderscheid uw bedrijf van de concurrentie. Wees een pionier in de automotive sector en trek nieuwe klanten aan.

Wacht niet langer en wordt vandaag nog een trotse Multichip-dealer in uw regio! Benut deze unieke kans om uw bedrijf te laten groeien en te profiteren van de toenemende vraag naar verbeterde prestaties en vermogensupgrades. Neem contact met ons op en ontdek hoe u kunt profiteren van ons bewezen succesmodel.

Send A Message

8 + 5 =

Klantenservice

Klantenservice telefonisch bereikbaar
maandag – vrijdag 10:00 – 20:00

Bel ons op +31(0)85 3031 352

Mail ons  info@multichip.nl

Postadres

Fritz langstrook 8
2726 VX Zoetermeer
technische afdeling alleen post adres geen bezoekadres

Multichip

pay
multichip_gezins_auto