fbpx
Bel ons 085 3031 352 van ma – vr tussen 10:00 en 20:00 info@multichip.nl

Multichip voor de Caravan

Gepensioneerde caravanbezitter Kees is dik tevreden met zijn Multichip

KEES OVER ZIJN MULTICHIP

Mijn vrouw en ik gaan er graag op uit met onze geliefde caravan. Onze nieuwe Subaru rijdt als een zonnetje, alleen wanneer de caravan erachter zat merkte we dat we voornamelijk in de bergen iets tekort kwamen. Via onze dealer, waar we al meer dan 20 jaar komen werden wij gewezen op de Multichip.
Ik weet nog heel goed onze eerste rit met de Multichip was naar de camping in zuid Frankrijk. De afgelopen jaren hebben wij dit stuk vaak gereden met onze auto. Ik moet toegeven dat hij veel soepeler en makkelijker de bergen op en af gaat. Naarmate ik meer kilometers reed, werd het steeds beter. Ook het verbruik is van 1:10 naar 1:12 gegaan.
Wij hadden de Multichip puur aangeschaft voor de ritten naar het buitenland, maar inmiddels rijden wij ook onze dagelijkse ritjes in Nederland lekker rond met de Multichip erin.

multichip_caravan_trekken

Kees op weg met de caravan

Al jaren de beste Caravanchip

multichip
multichip

Multichip is al jaren de beste tuningchip alternatief van Nederland. De vele positieve Multichip reviews van  experts en onze klanten bewijzen dat het echt werkt. Multichip is het beste alternatief voor dure traditionele chiptuning. Dat is niet alleen duur, het past bovendien de software aan waardoor de fabrieksgarantie vervalt. Niet bij Multichip.

U installeert de Multichip zelf eenvoudig binnen 2 minuten. Koopt u een andere auto dan kan de Multichip aangepast worden.  Uiteraard helpen wij u ook met het vinden van de juiste dealer als u Multichip liever door een monteur laat plaatsen. 

E van den Hartog: Subaru Outback

Mijn Subaru Outback rijdt een stuk rapper nu ik de Multichip erin heb zitten.

Bert Aanhangwagen / trailer

Ik rij vaak met een aanhangwagen of trailer achter mijn bus. Alleen merk ik wanneer mijn bus vol is, dat deze best moeite heeft bij het optrekken. 3 maanden geleden verwees een klant mij naar de site van Multichip. Nadat ik even geveld had, bestelde ik er eentje online. De Levering was de volgende dag al. Nadat ik 100 km gereden had voelde ik weinig. Ik heb toen gebeld met Multichip zij hebben mij perfect uitgelegd hoe ik het proces opnieuw moest doen.
Inmiddels rij ik alweer 3000 km met heel veel plezier rond met de chip. Hij trekt sneller en rijdt een stuk rustiger.
De Multichip gaat er bij mij niet meer uit en super bedankt voor jullie telefonische support.

Wim

Voor mijn Subaru Forester was ik op zoek naar een veilige manier om hem net wat vlotter te maken op sommige momenten. Mijn eigen Subaru dealer adviseerde mij een Multichip. De Multichip zit nu 3 maanden in mijn auto. Bij mij gaat hij er niet meer uit. Ik adviseer andere Subaru rijders ook een Multichip aan te schaffen. Je merkt gewoon dat hij sneller opgepakt wordt en beter accelereert.

Mo: VW Golf 6

Ik ben onlangs met mijn VW Golf 7 naar Marokko gereden met een Multichip. Ik geloofde niet dat zo’n kastje echt het verschil kon maken, maar ik ben volledig overtuigd. Mijn Golf is een stuk rustiger geworden en hij trekt veel beter op. Bedankt voor de snelle levering.

Arno: Vw polo

Ik ben voor mijn Polo bij 3 chiptuning bedrijven geweest, niemand kan de software kraken. De laatste waar ik geweest ben verwees mij naar de multichip. Het resultaat is misschien minder dan softwarematige chiptuning, maar wel merkbaar in mijn Polo. Ik had overigens weinig keus.

erichendri: Subaru Forester

Mijn oom heeft een forester uit 2014 met CVT.
Rijdt gemiddeld bijna 1:14 solo.
Met de caravan vorig jaar 1:6 over ruim 2000 km naar Benidorm.
Nu met multichip was het verbruik 1:8, auto is nu prettiger te rijden.

Firat: Audi A3

Onlangs een multichip op aanraden van mijn autogarage online bestelt, de volgende dag netjes op tijd geleverd. De installatie was inderdaad eenvoudig te doen, ondanks dat ik twee linkerhanden heb. Nadat ik 150 km gereden had, merkte ik dat mijn Audi een stuk rustger was geworden, verder merkte ik dat hij onderin een veel meer koppel had gekregen. Ga volgende week met vakantie kijken of dat ook wat uitmaakt.

Bestel uw Multichip vandaag.

En geniet morgen al van het rijgenot!

Vul uw kenteken in en klik op de groene knop bereken het extra vermogen, of zoek uw auto handmatig op via de oranje knop.


Klantenservice

Klantenservice telefonisch bereikbaar
maandag – vrijdag 10:00 – 20:00

Bel ons op +31(0)85 3031 352

Mail ons  info@multichip.nl

Postadres

Fritz langstrook 8
2726 VX Zoetermeer
technische afdeling alleen post adres geen bezoekadres

Multichip

pay
multichip_gezins_auto