fbpx
Bel ons 085 3031 352 van ma – vr tussen 10:00 en 20:00 info@multichip.nl

Zo werkt Multichip

Chiptuning alternatief met de Multichip
Ons alternatief voor chiptuning past de originele software niet aan.

Dat is goed nieuws voor de een ieder die geen software aanpassingen wil, mag of kan in zijn auto.

De chip wordt aangesloten op de OBD II aansluiting, die bijna alle auto’s van na het jaar 2000 hebben. De Multichip kun je niet vergelijken met chiptuning, maar is een alternatief voor chiptuning.

multichip_caravan_trekken

Het geheim van onze oplossing

Voordeel 1

Wij willen graag dat zoveel mogelijk mensen hun auto kunnen optimaliseren. Wij hebben een manier ontwikkeld om auto’s soepeler, krachtiger of zuiniger te maken zonder de originele software aan te passen. Ons alternatief voor chiptuning past de originele software niet aan.


GEEN SOFTWARE
AANPASSING NODIG

Voordeel 2

Na installatie van de Multichip maakt hij tijdens de eerste kilometers een kopie van een aantal velden van de ECU. Deze gegevens worden opgeslagen in de microprocessor met flash geheugen. Deze bevat informatie over de brandstofinjectiesnelheid, ontstekingshoek en injectietijd.


GEEN SOFTWARE
AANPASSING NODIG

Voordeel 3

Afhankelijk van een aantal realtime parameters zoals; luchttemperatuur, luchtdichtheid, drukvulling, toerental, gasklepstand gaat de Multichip buiten de ECU om zorgen dat de auto soepeler, krachtiger of zuiniger gaat lopen binnen de veilige bandbreedte.  U merkt direct het verschil, lees onze klant reviews.


GEEN SOFTWARE
AANPASSING NODIG

Maatwerk

Het motormanagement van ieder merk en type is verschillend. Wij programmeren de chip daarom op maat. Nadat we uw bestelling ontvangen hebben stellen we de chip in met gespecialiseerde software. Deze software hebben we zelf ontwikkeld. Nadat we de chip ingesteld hebben, geeft hij informatie over brandstofinjectie, de hoeveelheid brandstof, drukvulling druk, temperatuur van de toegevoerde lucht, luchtdichtheid, RPM, gasklep positie en andere variabelen door aan de motor. Auto’s zijn af-fabriek heel conservatief afgesteld, waardoor er veel ruimte voor verbetering is. Belangrijk om te weten is dat deze verbetering niet ten koste gaat van de motor.

Alleen lager verbruik?

Standaard wordt onze chip ingesteld voor meer vermogen. Het verbruik gaat ook naar beneden, wanneer de rijstijl gelijk blijft. We kunnen de chip ook zo in stellen dat vooral het verbruik wordt verlaagd! Dit heet eco tuning. Met deze instelling is er geen extra vermogen, maar wordt de brandstof anders ingespoten. De acceleratie verbetert en bij hetzelfde rijgedrag kan het verbruik tot wel 10% lager uitvallen. Doordat u minder lang in de lagere versnellingen rond rijdt, zal het brandstof verbruik vaak minder zijn.

Is Multichip duur?

Ons alternatief voor chiptuning past de originele software niet aan, is makkelijk zelf te plaatsen en over te zetten en geeft uw auto direct meer vermogen. Samen met alle andere voordelen zal dat wel duur zijn? 

Nee, de Multichip kost veel minder dan u zou verwachten. Vergeleken met andere chiptuning is Multichip misschien wel veel te goedkoop. Wat denkt u dat Multichip voor uw auto kost?

Bestel uw Multichip vandaag.

En geniet morgen al van het rijgenot!

Vul uw kenteken in en klik op de groene knop bereken het extra vermogen, of zoek uw auto handmatig op via de oranje knop.


Klantenservice

Klantenservice telefonisch bereikbaar
maandag – vrijdag 10:00 – 20:00

Bel ons op +31(0)85 3031 352

Mail ons  info@multichip.nl

Postadres

Fritz langstrook 8
2726 VX Zoetermeer
technische afdeling alleen post adres geen bezoekadres

Multichip

pay
multichip_gezins_auto