fbpx
Bel ons 085 3031 352 van ma – vr tussen 10:00 en 20:00 info@multichip.nl

Zo werkt Multichip

Multichip: Een alternatief voor chiptuning zonder aanpassing van de originele software.

Dit is goed nieuws voor iedereen die geen softwarewijzigingen wil, mag of kan laten doen in zijn auto.

De chip wordt aangesloten op de OBD II-aansluiting, die vrijwel alle auto’s vanaf het jaar 2000 hebben. De Multichip kan niet worden vergeleken met chiptuning, maar is een alternatieve optie voor chiptuning.

multichip_caravan_trekken

Het geheim achter onze oplossing

Voordeel 1

We streven ernaar om zoveel mogelijk mensen in staat te stellen hun auto te optimaliseren. We hebben een methode ontwikkeld om auto’s soepeler, krachtiger of zuiniger te maken zonder dat daarbij de originele software wordt aangepast. Ons alternatief voor chiptuning houdt in dat de originele software niet wordt gewijzigd.


GEEN SOFTWARE
AANPASSING NODIG

Voordeel 2

Na installatie van de Multichip maakt deze tijdens de eerste kilometers een kopie van bepaalde velden van de ECU. Deze gegevens worden opgeslagen in de microprocessor met flashgeheugen. Deze kopie bevat informatie over de brandstofinjectiesnelheid, ontstekingshoek en injectietijd


GEEN SOFTWARE
AANPASSING NODIG

Voordeel 3

De Multichip maakt gebruik van verschillende realtime parameters, zoals luchttemperatuur, luchtdichtheid, drukvulling, toerental en gasklepstand, om ervoor te zorgen dat de auto soepeler, krachtiger of zuiniger gaat presteren binnen de veilige bandbreedte. U zult direct het verschil merken. Lees onze klantreviews voor meer informatie.


GEEN SOFTWARE
AANPASSING NODIG

Maatwerk

Het motormanagement verschilt per merk en type auto. Daarom programmeren wij de chip op maat. Zodra we uw bestelling ontvangen, stellen we de chip in met gespecialiseerde software die we zelf hebben ontwikkeld. Nadat de chip is ingesteld, verzendt deze informatie over brandstofinjectie, brandstofhoeveelheid, drukvulling, luchttemperatuur, luchtdichtheid, toerental, gasklepstand en andere variabelen naar de motor. Auto’s worden vanuit de fabriek conservatief afgesteld, wat betekent dat er veel ruimte is voor verbetering. Het is belangrijk om te weten dat deze verbetering geen nadelige gevolgen heeft voor de motor.

Alleen lager verbruik?

Onze chip is standaard afgesteld voor meer vermogen. Wanneer de rijstijl ongewijzigd blijft, zal het verbruik ook afnemen. We kunnen de chip echter ook zo instellen dat voornamelijk het brandstofverbruik wordt verlaagd. Dit staat bekend als eco-tuning. Met deze instelling is er geen extra vermogen, maar wordt de brandstof op een andere manier ingespoten. Dit leidt tot verbeterde acceleratie en bij hetzelfde rijgedrag kan het verbruik tot wel 10% lager uitvallen. Doordat u minder lang in de lagere versnellingen rijdt, zal het brandstofverbruik vaak lager zijn.

Is Multichip duur?

Ons alternatief voor chiptuning past de originele software niet aan, is eenvoudig zelf te installeren en over te zetten, en geeft uw auto direct meer vermogen. U vraagt zich misschien af of dit alles een hoog prijskaartje met zich meebrengt?

Nee, de Multichip kost veel minder dan u zou verwachten. In vergelijking met andere vormen van chiptuning is de Multichip wellicht zelfs verrassend betaalbaar. Wat denkt u dat de Multichip kost voor uw auto?

Bestel uw Multichip vandaag.

En geniet morgen al van het rijgenot!

Vul uw kenteken in en klik op de groene knop bereken het extra vermogen, of zoek uw auto handmatig op via de oranje knop.


Klantenservice

Klantenservice telefonisch bereikbaar
maandag – vrijdag 10:00 – 20:00

Bel ons op +31(0)85 3031 352

Mail ons  info@multichip.nl

Postadres

Fritz langstrook 8
2726 VX Zoetermeer
technische afdeling alleen post adres geen bezoekadres

Multichip

pay
multichip_gezins_auto