fbpx
Bel ons 085 3031 352 van ma – vr tussen 10:00 en 20:00 info@multichip.nl

Privacybeleid

Zo gaat Multichip om met uw (persoons)gegevens

Privacy Statement Multichip

Inleiding

In het kader van de nieuwe Europese privacywetgeving willen we bij Multichip meer informatie geven over hoe we persoonsgegevens verwerken. Jouw privacy is een belangrijk aandachtspunt en we nemen dit serieus. In deze privacyverklaring leggen we uit hoe we gegevens verwerken en waarom we dit doen. Mocht je na het lezen van deze verklaring nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via administratie@multichip.nl.

Toepassingsgebied van dit privacybeleid

Dit privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die Multichip verwerkt van iedereen die in contact staat (heeft gestaan) met Multichip, zoals bezoekers, klanten en zakelijke contactpersonen. Onder Multichip.nl vallen ook de volgende websites en applicaties:

 • Multituningchip.com
 • Multituningchip.nl
 • Multituningshop.nl
 • Multichip.nl

Bedrijfsomschrijving

Multichip is een eenmanszaak met KVK-nummer 54752353 en is gevestigd in Zoetermeer. We zijn actief in de autobranche. Multichip is verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens. Hierbij maken we onderscheid tussen bedrijfsgegevens en persoonlijke gegevens. Persoonlijke gegevens zijn alle gegevens die te herleiden zijn naar een individu.

Gegevensverwerking

Hieronder vind je informatie over de doeleinden en de gegevens die we verzamelen en verwerken. Ook leggen we uit hoe je deze gegevens kunt inzien, aanpassen of verwijderen.

Klantenbeheer en financiële administratie

Voor de dienstverlening (levering van Multichip-producten of contact opnemen) verwerken we de volgende gegevens:

 • Naam contactpersoon
 • E-mailadres
 • Telefoonnummer

Deze gegevens worden bewaard zolang als nodig is voor dit doeleinde.

Facturatie

Om aan de wettelijke eisen voor facturatie en financiële administratie te voldoen en facturen zo volledig mogelijk te kunnen verzenden, verwerken we de volgende gegevens:

 • NAW-gegevens van het bedrijf of de privépersoon
 • Bedrijfsgegevens, zoals het BTW-nummer
 • E-mailadres
 • Telefoonnummer

Deze gegevens worden bewaard zolang als nodig is voor dit doeleinde.

Verzamelmethode

Alle verzamelde gegevens worden door jouzelf verstrekt. We kunnen om aanvullende gegevens vragen als de verstrekte gegevens onvolledig of onjuist zijn. Jij bepaalt zelf of je gegevens wilt verstrekken en welke gegevens dit zijn.

Inzien, wijzigen of verwijderen van gegevens

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) geeft je bepaalde rechten, waaronder het recht op inzage en wijziging van persoonsgegevens, en het recht om persoonsgegevens te laten verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage of verwijdering indienen bij Multichip. Je ontvangt dan een overzicht in digitale vorm.

We zullen binnen 30 dagen aan je verzoek voldoen, tenzij omstandigheden zoals ziekte of vakantie directe nakoming verhinderen. Als het niet mogelijk is om aan je verzoek te voldoen, ontvang je hier een verklaring van.

Verstrekking aan derden

We zullen je persoonlijke informatie niet verkopen aan derden en zullen je gegevens niet zonder jouw uitdrukkelijke toestemming verstrekken aan derde partijen, tenzij dit nodig is om je bestelling af te handelen.

In bepaalde situaties kan het nodig zijn om gegevens aan een derde partij te verstrekken, bijvoorbeeld in geval van betalingsachterstanden (incassobureau) of op basis van wettelijke verplichtingen. Bij dergelijke gevallen maakt Multichip altijd een weloverwogen keuze.

We werken ook samen met verschillende logistieke partners, zoals PostNL en DHL. Deze partners krijgen jouw naam en bezorgadres om jouw pakket op het door jou gekozen adres af te leveren.

Bewaartermijn van je gegevens

Via onze websites bieden we verschillende diensten aan waarbij we je om gegevens kunnen vragen om je verzoek te verwerken, bijvoorbeeld voor het beantwoorden van je vraag of het afhandelen van een bestelling. De gegevens die je ons verstrekt, worden bewaard zolang als nodig is om je bestelling af te handelen of om volledig aan je verzoek te voldoen. We zullen te allen tijde voldoen aan de wettelijke bewaartermijn.

Nieuwsbrieven

Multichip stuurt nieuwsbrieven via e-mail. Deze nieuwsbrieven hebben zowel commerciële als informatieve inhoud. We verzamelen je voornaam en e-mailadres via het daarvoor bestemde formulier op de website van Multichip. Daarnaast kan er mondeling of schriftelijk om je aanmelding worden gevraagd.

Klachten of vragen

Voor klachten of vragen kun je terecht bij Multichip: administratie@multichip.nl.

Je kunt ook contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens voor meer informatie.

(Laatst gewijzigd op 2 januari 2024)

Klantenservice

Klantenservice telefonisch bereikbaar
maandag – vrijdag 10:00 – 20:00

Bel ons op +31(0)85 3031 352

Mail ons  info@multichip.nl

Postadres

Fritz langstrook 8
2726 VX Zoetermeer
technische afdeling alleen post adres geen bezoekadres

Multichip

pay
multichip_gezins_auto