fbpx
Bel ons 085 3031 352 van ma – vr tussen 10:00 en 20:00 info@multichip.nl

Privacybeleid

Zo gaat Multichip om met uw (persoons)gegevens

Privacy Statement Multichip

Inleiding

In het kader van de nieuwe Europese privacywetgeving geeft Multichip meer informatie over de manier waarop we persoonsgegevens verwerken. Jouw privacy is een belangrijk aandachtspunt. Dit neemt Multichip serieus, daarom ontvang je uitleg over de manier van gegevensverwerking en waarom dit gebeurt. Heb je na het lezen van deze privacystatement nog vragen, neem dan contact op: administratie@multichip.nl

Wanneer is dit privacybeleid van toepassing?

Dit privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die multichip verwerkt van iedereen die weleens contact heeft (gehad) met multichip, zoals onze bezoekers, klanten en zakelijke contactpersonen. Onder multichip.nl is mede begrepen de onderstaande websites en applicaties:

Multituningchip.com

Multituningchip.nl

Multituningshop.nl

Multichip.nl

Bedrijf omschrijving

Multichip is een eenmanszaak met kvk nummer 54752353 en gevestigd in Zoetermeer. Het is actief in de autobranche. Multichip is de verantwoordelijke voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. Hierbij maken we onderscheid tussen bedrijfsgegevens en persoonlijke gegevens. Deze laatste betreft alle gegevens die te herleiden zijn naar een privé persoon.

Verwerking van gegevens

Hieronder lees je voor welke doeleinden en welke gegevens worden verzameld en verwerkt. Ook lees je hoe je deze gegevens in kunt zien, aan kunt passen of kunt verwijderen.

Klantenbeheer en financiële administratie

 1. Dienstverlening Ten behoeve van de dienstverlening (het leveren multichip producten of contact opnemen) worden de volgende gegevens verwerkt:
 • Naam contactpersoon
 • E-mailadres
 • Telefoonnummer

De gegevens worden zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde bewaard.

 1. Facturatie

Om de facturatie zo volledig mogelijk te verzenden en te voldoen aan de wettelijke eisen m.b.t facturatie en financiële administratie, worden de volgende gegevens verwerkt:

 • NAW bedrijf of privé persoon
 • Bedrijfsgegevens zoals BTW-nummer
 • E-mailadres
 • Telefoonnummer

De gegevens worden zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde bewaard.

Manier van verzamelen

Alle verzamelde gegevens worden door jou zelf aangeleverd. Er kan om aanvullende gegevens gevraagd worden, bijvoorbeeld wanneer de gegevens onvolledig of onjuist zijn. Je bepaalt zelf of en welke gegevens je verstrekt.

Gegevens inzien, wijzigen of verwijderen

De AVG geeft je de volgende rechten:

 • Inzage tot persoonsgegevens en deze (laten) wijzigen.
 • Verwijderen van (persoons)gegevens

Hiervoor dien je een verzoek tot inzage of verwijdering bij Multichip in. Je ontvangt een overzicht in digitale vorm.

Je verzoek wordt binnen 30 dagen ingewilligd (tenzij omstandigheden zoals ziekte of vakantie dit niet direct toelaten). Mocht het niet mogelijk zijn om aan je verzoek te voldoen, dan ontvang je hier een verklaring van.

Verstrekking aan derden

Wij zullen uw persoonlijke informatie niet aan derden verkopen en verstrekken uw gegevens niet aan derde partijen zonder uw voorafgaand uitdrukkelijke toestemming of wanneer dit noodzakelijk is om uw bestelling af te kunnen handelen.

In sommige situaties moet Multichip de gegevens aan een derde partij verstrekken. Dit kan bijvoorbeeld in geval van betalingsachterstanden (incassobureau), of op wettelijke gronden. Hierbij maakt Multichip altijd een weloverwogen keuze.

Ook werken we samen met verschillende logistieke partners, zoals PostNL en DHL. Onze logistieke partners krijgen van ons jouw naam en bezorgadres. Deze informatie hebben ze nodig om jouw pakketje op het door jou gekozen adres af te leveren.

Bewaartermijn van uw gegevens


Wij bieden via onze websites verschillende diensten aan, waarbij wij u om gegevens kunnen vragen om uw verzoek te behandelen (onder andere voor het afhandelen van de door u gestelde vraag en/of het afhandelen van een bestelling). De gegevens die u aan ons toestuurt worden bewaard zolang als nodig is om uw bestelling af te kunnen handelen of voor de volledige beantwoording en afhandeling van uw verzoek. Tevens zullen wij ons te allen tijde houden aan de wettelijke bewaartermijn

Nieuwsbrieven

Multichip stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Je voornaam en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van Multichip. Daarnaast kan je mondeling of tekstueel gevraagd worden om je aan te melden.

Klachten of vragen

Voor klachten of vragen kun je terecht bij Multichip: administratie@multichip.nl

Ook kun je voor meer informatie terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

(Laatst gewijzigd op 2 Januari 2021)

Klantenservice

Klantenservice telefonisch bereikbaar
maandag – vrijdag 10:00 – 20:00

Bel ons op +31(0)85 3031 352

Mail ons  info@multichip.nl

Postadres

Fritz langstrook 8
2726 VX Zoetermeer
technische afdeling alleen post adres geen bezoekadres

Multichip

pay
multichip_gezins_auto