fbpx
Bel ons 085 3031 352 van ma – vr tussen 10:00 en 20:00 info@multichip.nl

De mening van een expert

Paul Wagendorp

De review van

Dealer van Multichip  Paul Woldendorp

Waarom Multichip?

Als nuchtere noorderling is Paul Woldendorp altijd zeer kritisch als ze hem een nieuw product proberen aan te smeren, vaak aanlokkelijk verpakt inclusief de mooie verkooppraatjes.
Paul vertelt: “Je denkt dan in eerste instantie: ‘dit klinkt bijna te mooi om waar te kunnen zijn’, en vervolgens: ‘daar trappen wij dus mooi niet in’, want ik heb genoeg vervelende dingen meegemaakt en daarvan geleerd.

 

Het werkt echt! Multichip biedt mij nieuwe kansen en mogelijkheden

Paul Wagendorp

Paul Woldendorp

Garagehouder

Maar in het geval van Multichip heb ik mijn gezonde wantrouwen opzij moeten zetten. Heb Multichip eerst een paar dagen laten testen door een van mijn monteurs, die na afloop zeer enthousiast was. Die kon het eigenlijk
niet geloven en had ook zoiets van ‘dit kan niet waar zijn’. Wél dus, want de harde cijfers en data uit de boordcomputer vertellen echt geen sprookjes, maar zijn gewoon betrouwbaar en hebben mij ervan overtuigd dat dit product
een van de weinige uitzonderingen is en écht doet wat het belooft:

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn!

Dit zeggen onze klanten

Ik was op zoek naar een mogelijkheid om mijn auto iets rapper te maken, omdat de auto nog garantie heeft wilde ik geen softwarematige chiptuning. Via mijn collega ben ik in aanraking gekomen met multichip. Online besteld en de volgende dag had ik hem in huis. Het installeren was zelfs voor mij heel simpel om te doen. Sinds ik met de multichip rijdt merk ik dat de auto beter accelereert, ondanks dat het een automaat is. dank voor de snelle levering en als ik in de toekomst een nieuwe auto heb kom ik zeker weer.

Ik heb inmiddels 5 jaar een multichip. Onlangs heb ik hem aan laten passen voor mijn Golf 7. Hij werkt net zo goed als in mijn voorgaande auto’s. Lekker soepel en onderin pakt hij hem sneller op.

Ik heb de multichip in mijn Bmw 318i touring en werkt perfect super alles wat jullie zeggen is waar! Raymond : BMW 318i

Al jaren het beste alternatief

Multichip staat al jarenlang onbetwist aan de top als dé ultieme tuningchip in Nederland! En geloof ons niet alleen op ons woord, maar op de talloze stralende Multichip reviews van zowel experts als onze gewaardeerde klanten. Ze getuigen allemaal van de onmiskenbare kracht en effectiviteit ervan.

Waarom Multichip? Omdat het niet alleen de beste optie is, maar ook het meest verstandige alternatief voor die prijzige traditionele chiptuning. Waarom? Omdat Multichip niet alleen in uw budget past, maar ook nog eens uw fabrieksgarantie intact laat! Het is een kwestie van eenvoudigweg de Multichip installeren en genieten van directe resultaten. En het wordt nog beter: als u besluit een andere auto aan te schaffen, neemt u gewoon uw Multichip mee. Dat is nog eens flexibiliteit!

Bestel uw Multichip vandaag.

En geniet morgen al van het rijgenot!

Vul uw kenteken in en klik op de groene knop bereken het extra vermogen, of zoek uw auto handmatig op via de oranje knop.


Klantenservice

Klantenservice telefonisch bereikbaar
maandag – vrijdag 10:00 – 20:00

Bel ons op +31(0)85 3031 352

Mail ons  info@multichip.nl

Postadres

Fritz langstrook 8
2726 VX Zoetermeer
technische afdeling alleen post adres geen bezoekadres

Multichip

pay
multichip_gezins_auto