fbpx
Bel ons 085 3031 352 van ma – vr tussen 10:00 en 20:00 info@multichip.nl

Multichip voor de gezinsauto

Vader Johan vindt zijn Multichip geweldig !

JOHAN OVER ZIJN MULTICHIP

Een aantal maanden geleden heb ik een Nieuwe Kia sportage gekocht. Ik heb enorm zitten twijfelen tussen de 1.6 en de 2.0 uitvoering. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de 1.6 uitvoering. Het scheelde me een paar duizend euro.

Tijdens het proefrijden was ik van mening dat deze uitvoering perfect zou zijn voor mij en mijn gezin, maar eenmaal geleverd en na een aantal dagen rijden baalde ik als een stekker. Toen kwam ik erachter dat ik gewoon weg tekort kwam op bepaalde momenten.

Mijn eerste gedachte was ik ga hem softwarematig laten chippen, alleen had mijn dealer aangegeven dat ik dan mijn 7 jaar Kia garantie op het spel zet. Onlangs kwam een bevriende collega met het advies om een Multichip aan te schaffen.

Deze heb ik online besteld, de volgende dag direct gemonteerd in de auto. Na een paar kilometer merkte ik direct dat mijn auto vlotter was geworden. Ook het verbruik is een stuk omlaag gegaan.

multichip_gezins_auto

Johan met zijn gezin op pad

Al jaren de beste  Gezinssautochip

multichip
multichip

Multichip is al jaren de beste tuningchip alternatief van Nederland. De vele positieve Multichip reviews van  experts en onze klanten bewijzen dat het echt werkt. Multichip is het beste alternatief voor dure traditionele chiptuning. Dat is niet alleen duur, het past bovendien de software aan waardoor de fabrieksgarantie vervalt. Niet bij Multichip.

U installeert de Multichip zelf eenvoudig binnen 2 minuten. Koopt u een andere auto dan kan de Multichip aangepast worden.  Uiteraard helpen wij u ook met het vinden van de juiste dealer als u Multichip liever door een monteur laat plaatsen. 

Edison: Audi A4

Voor mijn Audi A4 onlangs via mijn auto dealer een Multichip aangeschaft. Hij hikte bij een bepaald aantal toeren. Nu vrijwel helemaal weg.

Jorg: Nissan Qashqai

Een Multichip in een Nissan Qashqai is gewoon een hele verbetering

Marion: Alfa Romeo Mito

Ook als vrouw wil ik even iets zeggen. Ik ben totaal geen racer, maar ik rij sinds 2 maanden met een multichip in mijn Alfa romeo Mito. Ik vond hem altijd traag bij het inhalen. Nu de Multichip erin zit reageert hij een stuk rapper dan zonder de multichip. Oh ja en mijn vriendin die er laatst eentje bestelt heeft voor haar Opel corsa die is net zo enthousiast als ik ben.

Ronny: Honda Civic Hybrid

Voor mijn Honda Civic Hybrid, was ik al een tijd op zoek naar een mogelijkheid om hem iets meer power te geven. Ik vind namelijk dat hij net iets minder vermogen had dan mijn vorige auto. Via mijn buurman werd ik naar Multichip verwezen, rij er nu 5 maanden mee rond en mijn Civic is nu sneller dan ik ooit gehoopt had.

Voorheen als ik het gaspedaal intrapte, dan duurde het te lang voordat hij reageerde. Nu reageert hij meteen. Wauw

Hanneke: Renault laguna

Ik heb een jaar geleden een Multichip aangeschaft voor mijn Renault laguna.

Ik ben heel tevreden over de multichip. De motor loopt soepeler en de prestaties zijn stukken beter geworden, wat voor mij de belangrijkste reden was voor plaatsing.

Ook constateer ik dat de auto  een stuk zuiniger is geworden.

Jullie product doet gewoon wat het belooft.

Arno: Vw polo

Ik ben voor mijn Polo bij 3 chiptuning bedrijven geweest, niemand kan de software kraken. De laatste waar ik geweest ben verwees mij naar de multichip. Het resultaat is misschien minder dan softwarematige chiptuning, maar wel merkbaar in  mijn Polo. Ik had overigens weinig keus. 

Ook constateer ik dat de auto  een stuk zuiniger is geworden.

Jullie product doet gewoon wat het belooft.

Ronald: Kia Sportage

In Januari dit jaar heb ik een Nieuwe Kia sportage gekocht. Ik heb enorm zitten twijfelen tussen de 1.6 en de 2.0 uitvoering. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de 1.6 uitvoering. Het scheelde me een paar duizend euro. Tijdens het proefrijden was ik van mening dat deze uitvoering perfect zou zijn voor mij, maar eenmaal geleverd en na een aantal dagen rijden baalde ik als een stekker. Toen kwam ik erachter dat ik gewoon weg tekort kwam op bepaalde momenten. Mijn eerste gedachte was ik ga hem softwarematig laten chiptunen, alleen had mijn dealer aangegeven dat ik dan mijn 7 jaar garantie op het spel zet.

Eind Juli kwam een bevriende collega met het advies om een Multichip aan te schaffen. Deze heb ik online besteld, de volgende dag direct gemonteerd in de auto en ik moet zeggen na een paar kilometer merkte ik direct dat mijn auto vlotter was geworden. Ook het verbruik is een stuk omlaag gegaan.

Olivier: Volvo XC90

Ik ben diverse bedrijven langs geweest om mijn volvo xc90 uit 2014 meer vermogen te geven. Tot twee weken gelden kreeg ik te horen dat het niet mogelijk was om er iets mee te doen. Iemand verwees mij naar de site van jullie. Heb er inmiddels 760 km op zitten. Het verschil is niet super, maar wel merkbaar. Dank voor de snelle levering.

Ed: VW Transporter

In 2012 heb ik mijn transporter ergens bij een ander bedrijf laten chiptunen, dit was een hele verbetering. vorige week kwam ik bij mijn garage en hij vertelde mij over de multichip. Ik kreeg de chip van hem een week mee om te proberen. Ondanks dat mijn golf van 105 pk gechipt was naar 140 pk merkte ik dat de auto toch nog vlotter en soepeler ging rijden.

Joep: Nissan Qashqai

Ik heb een Nissan Qashqai, deze had tussen 3000 en 4000 toeren een dood punt. Ik rij nu enkele maanden rond met zo’n chip van jullie en het dode punt is weg, de auto rijdt een stuk soepeler en is onderin een stuk rapper. Echt geweldig.

Rafaella: Ford Fiesta

Pas geleden een multichip aangeschaft voor mijn Ford Fiesta. Als ik de snelweg op moest dan had mijn fiesta hier enge moeite mee. Nadat mijn vriend een multichip geplaatst heeft eijdt hij een stuk soepeler en kan ik gewoon in de vijfde versnelling de snelweg op.

Bestel uw Multichip vandaag.

En geniet morgen al van het rijgenot!

Vul uw kenteken in en klik op de groene knop bereken het extra vermogen, of zoek uw auto handmatig op via de oranje knop.


Klantenservice

Klantenservice telefonisch bereikbaar
maandag – vrijdag 10:00 – 20:00

Bel ons op +31(0)85 3031 352

Mail ons  info@multichip.nl

Postadres

Fritz langstrook 8
2726 VX Zoetermeer
technische afdeling alleen post adres geen bezoekadres

Multichip

pay
multichip_gezins_auto