fbpx
Bel ons 085 3031 352 van ma – vr tussen 10:00 en 20:00 info@multichip.nl

Multichip voor de leaseauto

Account manager Dennis is heel blij met  zijn Multichip !

DENNIS OVER ZIJN MULTICHIP

Voor mijn werk ben ik vaak onderweg en kom ik verschillende verkeerssituaties tegen waarin ik regelmatig moet optrekken, inhalen en invoegen. Ik merkte dat mijn auto net iets tekortkwam. Vanwege de gunstige bijtelling rijd ik in een 1.4 eco-versie van mijn auto.

Na maandenlang rondrijden, realiseerde ik me dat een iets snellere versie met net iets meer vermogen en koppel wellicht een betere optie was geweest. Maar ja, dat zou me direct honderden euro’s extra bijtelling kosten.

Dus ging ik op zoek naar mogelijkheden om te kijken of ik voornamelijk voor het optrekken en inhalen wat meer vermogen kon krijgen. Eén van de opties was traditionele softwarematige chiptuning, waarbij de software van mijn auto wordt aangepast. Helaas keurde mijn leasemaatschappij softwarematige chiptuning niet goed, omdat de auto origineel moet blijven.

Ik moest dus op zoek naar een alternatief voor softwarematige chiptuning, bij voorkeur een optie die ik zelf gemakkelijk kon installeren en verwijderen. Een aantal collega’s verwees me naar de website van Multichip. Ik bestelde online en de volgende dag werd hij bezorgd. De installatie was eenvoudig en ik kon het zelf in 2 minuten doen.

multichip_leaseauto-rechts

Dennis op weg naar zijn afspraak

Dit was voor mij niet mogelijk aangezien de leasemaatschappij softwarematige chiptuning niet goed keurt. De auto moet namelijk origineel blijven.

Ik ging dus op zoek naar een alternatief voor softwarematige chiptuning en het liefst een mogelijkheid die makkelijk door mijzelf te installeren en te verwijderen is.
Via een aantal collega’s werd ik verwezen naar de site van Multichip. Online besteld en de volgende dag werd hij bezorgt. De installatie was makkelijk zelf te doen in nog geen 2 minuten.

Al jaren de beste Leaseautochip

multichip
multichip

Multichip wordt al geruime tijd beschouwd als een vooraanstaand alternatief voor traditionele tuningchips in Nederland. Het wordt ondersteund door talloze positieve beoordelingen van zowel experts als tevreden klanten, wat de effectiviteit ervan aantoont. Multichip biedt een uitstekende oplossing als alternatief voor kostbare conventionele chiptuning. Niet alleen is het kostenefficiënter, maar het behoudt ook de fabrieksgarantie omdat het geen wijzigingen aanbrengt in de software, in tegenstelling tot andere chiptuningmethoden.

Het installeren van Multichip is een eenvoudige taak die u zelf binnen slechts één minuut kunt uitvoeren. Bovendien kan Multichip worden aangepast wanneer u besluit een ander voertuig aan te schaffen. 

Bas Audi A4, Audi A5 en BMW 4 serie

Inmiddels alweer mijn derde auto laten doen. Ben ooit 3 jaar geleden gestart met een Audi A4 diesel vervolgens het jaar erop overgestapt naar een Audi A5 diesel. Nu heb ik onlangs een Bmw 4 serie diesel en ook hiervoor ben ik uiteraard naar Multichip gekomen.

Voor alle 3 de auto’s ben ik zeer te spreken. In de afgelopen jaren zijn ook mijn vader collega’s en vrienden langs geweest om een Multichip te laten plaatsen in hun auto.

Super service en tot de volgende auto

Cedric: Mercedes C200

Ik zocht een mogelijkheid om mijn auto iets rapper te maken, omdat de auto nog garantie heeft wilde ik geen softwarematige chiptuning. Via mijn collega ben ik in aanraking gekomen met multichip. Online besteld en de volgende dag had ik hem in huis.

Het installeren was zelfs voor mij heel simpel om te doen. Sinds ik met de multichip rijdt merk ik dat de auto beter accelereert, ondanks dat het een automaat is. dank voor de snelle levering en als ik in de toekomst een nieuwe auto heb kom ik zeker weer.

Arno Golf 7

Ik heb inmiddels 5 jaar een multichip. Onlangs heb ik hem aan laten passen voor mijn Golf 7. Hij werkt net zo goed als in mijn voorgaande auto’s. Lekker soepel en onderin pakt hij hem sneller op.

Raymond : BMW 318i

Ik heb de multichip in mijn Bmw 318i touring en werkt perfect super alles wat jullie zeggen is waar! 

Ernst: Renault megane

Heb onlangs mijn nieuwe lease auto mogen(Renault megane) ontvangen. Rij er nu een maand in rond, maar ik vond hem onderin toch iets aan de trage kant. Op aanwijzen van mijn dealer heb ik gekozen voor een  multichip, softwarematige chiptuning was niet toegestaan door mijn  leasemaatschappij. De megane pakt hem met de multichip een  stuk sneller op ook rijdt hij veel soepeler.

Patrick W. Mercedes C coupe

Die multichip is een uitkomst, geloofde er eerst weining van, maar heb het in mijn Mercedes C coupe geplaatst en het werkt wel. Kom binnenkort ff met me collega langs voor zijn Peugeot 605

David Mercedes CLA

Na maanden denken heb ik onlangs toch maar besloten om online de multichip te bestellen voor onze Mercedes Cla 180 CDI. De chip werd binnen 2 dagen bezorgd.

Na het openen van het pakket ben ik opzoek gegaan naar mijn OBD2 aansluiting, deze kon ik niet vinden na telefonisch overleg met een dealer van multichip bleek hij onder mijn stuur te zitten. Rij inmiddels een week met de multichip rond.

De auto rijdt een stuk fijner dan hij al deed, hij is inderdaad wat vlotter, het is helaas geen ferrari laughing

Bestel uw Multichip vandaag.

En geniet morgen al van het rijgenot!

Vul uw kenteken in en klik op de groene knop bereken het extra vermogen, of zoek uw auto handmatig op via de oranje knop.


Klantenservice

Klantenservice telefonisch bereikbaar
maandag – vrijdag 10:00 – 20:00

Bel ons op +31(0)85 3031 352

Mail ons  info@multichip.nl

Postadres

Fritz langstrook 8
2726 VX Zoetermeer
technische afdeling alleen post adres geen bezoekadres

Multichip

pay
multichip_gezins_auto