fbpx
Bel ons 085 3031 352 van ma – vr tussen 10:00 en 20:00 info@multichip.nl

Multichip voor de leaseauto

Account manager Joachim is heel blij met  zijn Multichip !

JOACHIM OVER ZIJN MULTICHIP

Voor mijn werk ben ik vaak op de weg. Ik heb te maken met verschillende situaties op de wegen, waarbij ik vaak moet optrekken, inhalen en invoegen. Ik merkte dat mijn auto net iets tekort kwam. Vanwege de gunstige bijtelling rijdt ik in een 1.4 eco versie van mijn auto.

Nadat ik maanden rond reed, kwam ik erachter dat een iets snellere versie met net iets meer vermogen en koppel wellicht een betere optie was geweest. Maar ja, dat kostte me gelijk honderden euro’s eigenbijtelling extra.

Ik ben dus op zoek gegaan naar mogelijkheden om te kijken of ik voornamelijk voor het optrekken en inhalen iets meer vermogen kon krijgen. Één van de mogelijkheden was traditionele softwarematige chiptuning, waarbij ze de software aanpassen van mijn auto.
Dit was voor mij niet mogelijk aangezien de leasemaatschappij softwarematige chiptuning niet goed keurt. De auto moet namelijk origineel blijven.

Ik moest dus op zoek naar een alternatief voor softwarematige chiptuning en het liefst een mogelijkheid die makkelijk door mijzelf te installeren en te verwijderen is.
Via een aantal collega’s werd ik verwezen naar de site van Multichip. Online besteld en de volgende dag werd hij bezorgt. De installatie was makkelijk zelf te doen in 2 minuten.

multichip_leaseauto-rechts

Joachim op weg naar zijn afspraak

Dit was voor mij niet mogelijk aangezien de leasemaatschappij softwarematige chiptuning niet goed keurt. De auto moet namelijk origineel blijven.

Ik moest dus op zoek naar een alternatief voor softwarematige chiptuning en het liefst een mogelijkheid die makkelijk door mijzelf te installeren en te verwijderen is.
Via een aantal collega’s werd ik verwezen naar de site van Multichip. Online besteld en de volgende dag werd hij bezorgt. De installatie was makkelijk zelf te doen in 2 minuten.

Al jaren de beste Leaseautochip

multichip
multichip

Multichip is al jaren de beste tuningchip alternatief van Nederland. De vele positieve Multichip reviews van  experts en onze klanten bewijzen dat het echt werkt. Multichip is het beste alternatief voor dure traditionele chiptuning. Dat is niet alleen duur, het past bovendien de software aan waardoor de fabrieksgarantie vervalt. Niet bij Multichip.

U installeert de Multichip zelf eenvoudig binnen 2 minuten. Koopt u een andere auto dan kan de Multichip aangepast worden.  Uiteraard helpen wij u ook met het vinden van de juiste dealer als u Multichip liever door een monteur laat plaatsen. 

Bas Audi A4, Audi A5 en BMW 4 serie

Inmiddels alweer mijn derde auto laten doen. Ben ooit 3 jaar geleden gestart met een Audi A4 diesel vervolgens het jaar erop overgestapt naar een Audi A5 diesel. Nu heb ik onlangs een Bmw 4 serie diesel en ook hiervoor ben ik uiteraard naar Multichip gekomen.

Voor alle 3 de auto’s ben ik zeer te spreken. In de afgelopen jaren zijn ook mijn vader collega’s en vrienden langs geweest om een Multichip te laten plaatsen in hun auto.

Super service en tot de volgende auto

Cedric: Mercedes C200

Ik zocht een mogelijkheid om mijn auto iets rapper te maken, omdat de auto nog garantie heeft wilde ik geen softwarematige chiptuning. Via mijn collega ben ik in aanraking gekomen met multichip. Online besteld en de volgende dag had ik hem in huis.

Het installeren was zelfs voor mij heel simpel om te doen. Sinds ik met de multichip rijdt merk ik dat de auto beter accelereert, ondanks dat het een automaat is. dank voor de snelle levering en als ik in de toekomst een nieuwe auto heb kom ik zeker weer.

Arno Golf 7

Ik heb inmiddels 5 jaar een multichip. Onlangs heb ik hem aan laten passen voor mijn Golf 7. Hij werkt net zo goed als in mijn voorgaande auto’s. Lekker soepel en onderin pakt hij hem sneller op.

Raymond : BMW 318i

Ik heb de multichip in mijn Bmw 318i touring en werkt perfect super alles wat jullie zeggen is waar! 

Ernst: Renault megane

Heb onlangs mijn nieuwe lease auto mogen(Renault megane) ontvangen. Rij er nu een maand in rond, maar ik vond hem onderin toch iets aan de trage kant. Op aanwijzen van mijn dealer heb ik gekozen voor een  multichip, softwarematige chiptuning was niet toegestaan door mijn  leasemaatschappij. De megane pakt hem met de multichip een  stuk sneller op ook rijdt hij veel soepeler.

Patrick W. Mercedes C coupe

Die multichip is een uitkomst, geloofde er eerst weining van, maar heb het in mijn Mercedes C coupe geplaatst en het werkt wel. Kom binnenkort ff met me collega langs voor zijn Peugeot 605

David Mercedes CLA

Na maanden denken heb ik onlangs toch maar besloten om online de multichip te bestellen voor onze Mercedes Cla 180 CDI. De chip werd binnen 2 dagen bezorgd.

Na het openen van het pakket ben ik opzoek gegaan naar mijn OBD2 aansluiting, deze kon ik niet vinden na telefonisch overleg met een dealer van multichip bleek hij onder mijn stuur te zitten. Rij inmiddels een week met de multichip rond.

De auto rijdt een stuk fijner dan hij al deed, hij is inderdaad wat vlotter, het is helaas geen ferrari laughing

Bestel uw Multichip vandaag.

En geniet morgen al van het rijgenot!

Vul uw kenteken in en klik op de groene knop bereken het extra vermogen, of zoek uw auto handmatig op via de oranje knop.


Klantenservice

Klantenservice telefonisch bereikbaar
maandag – vrijdag 10:00 – 20:00

Bel ons op +31(0)85 3031 352

Mail ons  info@multichip.nl

Postadres

Fritz langstrook 8
2726 VX Zoetermeer
technische afdeling alleen post adres geen bezoekadres

Multichip

pay
multichip_gezins_auto