fbpx
Bel ons 085 3031 352 van ma – vr tussen 10:00 en 20:00 info@multichip.nl

Gefeliciteerd!

Bestel uw Multichip vandaag

En geniet morgen al van het rijgenot!

Vandaag besteld is morgen in huis!

 Dit zeggen klanten over Multichip

Cedric: Mercedes C 200

Ik zocht naar een mogelijkheid om mijn auto iets rapper te maken, omdat de auto nog garantie heeft wilde ik geen softwarematige chiptuning. Via mijn collega ben ik in aanraking gekomen met multichip. Online besteld en de volgende dag had ik hem in huis. Het installeren was zelfs voor mij heel simpel om te doen.

Sinds ik met de multichip rijdt merk ik dat de auto beter accelereert, ondanks dat het een automaat is. dank voor de snelle levering en als ik in de toekomst een nieuwe auto heb kom ik zeker weer.

Arno Golf 7

Ik heb inmiddels 5 jaar een multichip. Onlangs heb ik hem aan laten passen voor mijn Golf 7. Hij werkt net zo goed als in mijn voorgaande auto’s. Lekker soepel en onderin pakt hij hem sneller op.

Raymond : BMW 318i

Ik heb de multichip in mijn Bmw 318i touring en werkt perfect super alles wat jullie zeggen is waar!

Edison: Audi A4

Voor mijn Audi A4 onlangs via mijn auto dealer een Multichip aangeschaft. Hij hikte bij een bepaald aantal toeren. Nu vrijwel helemaal weg.

E van den Hartog: Subaru Outback

Mijn Subaru Outback rijdt een stuk rapper nu ik de Multichip erin heb zitten.

Jorg: Nissan Qashqai

Een Multichip in een Nissan Qashqai is gewoon een hele verbetering.

Ronny: Honda Civic Hybrid

Voor mijn Honda Civic Hybrid, was ik al een tijd op zoek naar een mogelijkheid om hem iets meer power te geven. Ik vind namelijk dat hij net iets minder vermogen had dan mijn vorige auto. Via mijn buurman werd ik naar Multichip verwezen, rij er nu 5 maanden mee rond en mijn Civic is nu sneller dan ik ooit gehoopt had. Voorheen als ik het gaspedaal intrapte, dan duurde het te lang voordat hij reageerde. Nu reageert hij meteen. Wauw

Dennis: Citroen C3 en C4

Ik rijdt al jaren met een multichip rond in mijn Citroen C3. Nu heb ik onlangs een Citroen c4 gekocht. De Multichip moest geprogrammeerd worden voor mijn nieuwe auto. Ik Ging me de auto op vakantie, 1 dag voor mijn vakantie belde ik Multichip op wat de mogelijkheden waren. Om mij toch te helpen heeft een medewerker gezorgd dat ik s’avonds laat de aangepaste multichip kon afhalen. Echt top service en nog bedankt.

Mo: VW Golf 6

Ik ben onlangs met mijn VW Golf 6 naar Marokko gereden met een Multichip. Ik geloofde niet dat zo’n kastje echt het verschil kon maken, maar ik ben volledig overtuigd. Mijn Golf is een stuk rustiger geworden en hij trekt veel beter op. Bedankt voor de snelle levering.

Olivier: Renault Clio

Ik heb 2 jaar met veel plezier rond gereden met een Multichip in mijn Hyundai I10.
Arjen: Hyundai I10
Bij m’n Clio 1.5 90Dci werkt jullie Multichip fenomenaal goed!!!

Hanneke: Renault laguna

Ik heb een jaar geleden een Multichip aangeschaft voor mijn Renault laguna.
Ik ben heel tevreden over de multichip. De motor loopt soepeler en de prestaties zijn stukken beter geworden, wat voor mij de belangrijkste reden was voor plaatsing.
Ook constateer ik dat de auto een stuk zuiniger is geworden.
Jullie product doet gewoon wat het belooft.

Arno: Vw polo

Ik ben voor mijn Polo bij 3 chiptuning bedrijven geweest, niemand kan de software kraken. De laatste waar ik geweest ben verwees mij naar de multichip. Het resultaat is misschien minder dan softwarematige chiptuning, maar wel merkbaar in mijn Polo. Ik had overigens weinig keus.

Ernst: Renault megane

Heb onlangs mijn nieuwe lease auto mogen(Renault megane) ontvangen. Rij er nu een maand in rond, maar ik vond hem onderin toch iets aan de trage kant. Op aanwijzen van mijn dealer heb ik gekozen voor een multichip, softwarematige chiptuning was niet toegestaan door mijn leasemaatschappij. De megane pakt hem met de multichip een stuk sneller op ook rijdt hij veel soepeler.

Bert Aanhangwagen / trailer

Ik rij vaak met een aanhangwagen of trailer achter mijn bus. Alleen merk ik wanneer mijn bus vol is, dat deze best moeite heeft bij het optrekken. 3 maanden geleden verwees een klant mij naar de site van Multichip. Nadat ik even geveld had, bestelde ik er eentje online. De Levering was de volgende dag al. Nadat ik 100 km gereden had voelde ik weinig. Ik heb toen gebeld met Multichip zij hebben mij perfect uitgelegd hoe ik het proces opnieuw moest doen.
Inmiddels rij ik alweer 3000 km met heel veel plezier rond met de chip. Hij trekt sneller en rijdt een stuk rustiger.
De Multichip gaat er bij mij niet meer uit en super bedankt voor jullie telefonische support.

Jorrit Horst: Subaru Forester

Inmiddels zijn wij 3 dagen aangekomen op de camping in zuid Frankrijk. De afgelopen jaren hebben wij dit stuk vaak gereden met onze Subaru Forester 2.0. Alleen merken wij dat hij toch wat moeite had in de bergen. Onlangs op advies van een mijn buurman een Multichip aangeschaft. Ik moet toegeven dat hij veel soepeler en makkelijker de bergen op gaat. Naarmate ik meer kilometers reed, werd het steeds beter. Ook het verbruik is van 1:10 naar 1:12 gegaan.

Bas: Audi A4, Audi A5 en BMW 4 Serie

Inmiddels alweer mijn derde auto laten doen. Ben ooit 3 jaar geleden gestart met een Audi A4 diesel vervolgens het jaar erop overgestapt naar een Audi A5 diesel. Nu heb ik onlangs een Bmw 4 serie diesel en ook hiervoor ben ik uiteraard naar Multichip gekomen. Voor alle 3 de auto’s ben ik zeer te spreken. In de afgelopen jaren zijn ook mijn vader collega’s en vrienden langs geweest om een Multichip te laten plaatsen in hun auto.
Super service en tot de volgende auto

erichendri

Mijn oom heeft een forester uit 2014 met CVT.
Rijdt gemiddeld bijna 1:14 solo.
Met de caravan vorig jaar 1:6 over ruim 2000 km naar Benidorm.
Nu met multichip was het verbruik 1:8, auto is nu prettiger te rijden.

Johannes: Citroen Berlingo

Ik heb een jaartje in mijn Citroen Berlingo gereden, nu heb ik onlangs de multichip aan laten passen voor mijn nieuwe auto (Citroen C4) ook hierin doet hij zijn werk, vlotter onderin en een stuk zuiniger.

Marion: Alfa Romeo Mito

Ook als vrouw wil ik even iets zeggen. Ik ben totaal geen racer, maar ik rij sinds 2 maanden met een multichip in mijn Alfa romeo Mito. Ik vond hem altijd traag bij het inhalen. Nu de Multichip erin zit reageert hij een stuk rapper dan zonder de multichip. Oh ja en mijn vriendin die er laatst eentje bestelt heeft voor haar Opel corsa die is net zo enthousiast als ik ben.

Chris: Seat Ibiza

Heb 2,5 jaar met plezier de multichip gebruikt in mijn Seat Ibiza 1.2 tsi (Dacht standaard 85pk). Nadat de software geupdate is rij ik sind 2 maanden een Leon met 1.4 act, 150pk. Wauw wat een genot!

Ron Niestcar Subaru

Als Subaru dealer hebben wij al meer dan 100 klanten blij gemaakt met de Multichip.
RonNiestcar Subaru DealerHeemskerk

Ronald: Kia Sportage

In Januari dit jaar heb ik een Nieuwe Kia sportage gekocht. Ik heb enorm zitten twijfelen tussen de 1.6 en de 2.0 uitvoering. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de 1.6 uitvoering. Het scheelde me een paar duizend euro. Tijdens het proefrijden was ik van mening dat deze uitvoering perfect zou zijn voor mij, maar eenmaal geleverd en na een aantal dagen rijden baalde ik als een stekker. Toen kwam ik erachter dat ik gewoon weg tekort kwam op bepaalde momenten. Mijn eerste gedachte was ik ga hem softwarematig laten chiptunen, alleen had mijn dealer aangegeven dat ik dan mijn 7 jaar garantie op het spel zet. Eind Juli kwam een bevriende collega met het advies om een Multichip aan te schaffen. Deze heb ik online besteld, de volgende dag direct gemonteerd in de auto en ik moet zeggen na een paar kilometer merkte ik direct dat mijn auto vlotter was geworden. Ook het verbruik is een stuk omlaag gegaan.

Olivier: Volvo XC90

Ik ben diverse bedrijven langs geweest om mijn volvo xc90 uit 2014 meer vermogen te geven. Tot twee weken gelden kreeg ik te horen dat het niet mogelijk was om er iets mee te doen. Iemand verwees mij naar de site van jullie. Heb er inmiddels 760 km op zitten. Het verschil is niet super, maar wel merkbaar. Dank voor de snelle levering.

Ed: VW Golf

In 2012 heb ik mijn transporter ergens bij debij een ander bedrijf laten chiptunen, dit was een hele verbetering. vorige week kwam ik bij mijn garage en hij vertelde mij over de multichip. Ik kreeg de chip van hem een week mee om te proberen. Ondanks dat mijn golf van 105 pk gechipt was naar 140 pk merkte ik dat de auto toch nog vlotter en soepeler ging rijden.

Joep: Nissan Qashqai

Ik heb een Nissan Quasqai, deze had tussen 3000 en 4000 toeren een dood punt. Ik rij nu enkele maanden rond met zo’n chip van jullie en het dode punt is weg, de auto rijdt een stuk soepeler en is onderin een stuk rapper. Echt geweldig.

Rafaella: ford Fiesta

Pas geleden een multichip aangeschaft voor mijn Ford Fiesta. Als ik de snelweg op moest dan had mijn fiesta hier enge moeite mee. Nadat mijn vriend een multichip geplaatst heeft eijdt hij een stuk soepeler en kan ik gewoon in de vijfde versnelling de snelweg op.

Firat Audi A3

Onlangs een multichip op aanraden van mijn autogarage online bestelt, de volgende dag netjes op tijd geleverd. De installatie was inderdaad eenvoudig te doen, ondanks dat ik twee linkerhanden heb. Nadat ik 150 km gereden had, merkte ik dat mijn Audi een stuk rustger was geworden, verder merkte ik dat hij onderin een veel meer koppel had gekregen. Ga volgende week met vakantie kijken of dat ook wat uitmaakt.

Patrick W: Mercedes C Coupe

Die multichip is een uitkomst, geloofde er eerst weining van, maar heb het in mijn Mercedes C coupe geplaatst en het werkt wel. Kom binnenkort ff met me maat langs voor zijn Peugeot 605.

David P: Mercedes CLA

Na maanden denken heb ik onlangs toch maar besloten om online de multichip te bestellen voor onze Mercedes Cla 180 CDI. De chip werd binnen 2 dagen bezorgd. Na het openen van het pakket ben ik opzoek gegaan naar mijn OBD2 aansluiting, deze kon ik niet vinden na telefonisch overleg met een dealer van multichip bleek hij onder mijn stuur te zitten. Rij inmiddels een week met de multichip rond. De auto rijdt een stuk fijner dan hij al deed, hij is inderdaad wat vlotter, het is helaas geen ferrari : )

Bestel uw Multichip vandaag.

En geniet morgen al van het rijgenot!

Vandaag besteld is morgen in huis!

Klantenservice

Klantenservice telefonisch bereikbaar
maandag – vrijdag 10:00 – 20:00

Bel ons op +31(0)85 3031 352

Mail ons  info@multichip.nl

Postadres

Fritz langstrook 8
2726 VX Zoetermeer
technische afdeling alleen post adres geen bezoekadres

Multichip

pay
multichip_gezins_auto