fbpx
Bel ons 085 3031 352 van ma – vr tussen 10:00 en 20:00 info@multichip.nl

Multichip optimize tool

Wij hebben een multichip optimize tool die ervoor zorgt waarmee u de multichip op de juiste manier kunt aansluiten door middel van het protocol type dat uw auto heeft.  Let goed op:

  1. Kijk naar de voorzijde van de ODB aansluiting in uw auto.
  2. Noteer welke pinnen in gebruik zijn. (Meestal een metalen contact of draad aanwezig)
  3. Kijk in onderstaande schema welke pin bezetting voor uw auto noodzakelijk is.

Let op

Deze tool is alleen te gebruiken met de multichip optimize OBD2 plug. De multichip optimize is een ouder model die in 2015 t/m 2017 veelvuldig verkocht werd.

De multichip na 2017 met de zwarte OBD2 plug valt niet te gebruiken met de optimize tool.

Multichip

Het geheim van onze oplossing

Voordeel 1

Wij willen graag dat zoveel mogelijk mensen hun auto kunnen optimaliseren. Wij hebben een manier ontwikkeld om auto’s soepeler, krachtiger of zuiniger te maken zonder de originele software aan te passen. Ons alternatief voor chiptuning past de originele software niet aan.

Voordeel 2

Na installatie van de Multichip maakt hij tijdens de eerste kilometers een kopie van een aantal velden van de ECU. Deze gegevens worden opgeslagen in de microprocessor met flash geheugen. Deze bevat informatie over de brandstofinjectiesnelheid, ontstekingshoek en injectietijd.

Voordeel 3

Afhankelijk van een aantal realtime parameters zoals; luchttemperatuur, luchtdichtheid, drukvulling, toerental, gasklepstand gaat de Multichip buiten de ECU om zorgen dat de auto soepeler, krachtiger of zuiniger gaat lopen binnen de veilige bandbreedte.  U merkt direct het verschil, lees onze klant reviews.

Hoeveel vermogen krijgt uw auto extra?

Doe nu GRATIS de optimalisatie test en zie direct hoeveel vermogen uw auto er bij krijgt door het plaatsen van onze Multichip.

Maatwerk

Het motormanagement van ieder merk en type is verschillend. Wij programmeren de chip daarom op maat. Nadat we uw bestelling ontvangen hebben stellen we de chip in met gespecialiseerde software. Deze software hebben we zelf ontwikkeld. Nadat we de chip ingesteld hebben, geeft hij informatie over brandstofinjectie, de hoeveelheid brandstof, drukvulling druk, temperatuur van de toegevoerde lucht, luchtdichtheid, RPM, gasklep positie en andere variabelen door aan de motor. Auto’s zijn af-fabriek heel conservatief afgesteld, waardoor er veel ruimte voor verbetering is. Belangrijk om te weten is dat deze verbetering niet ten koste gaat van de motor.

Alleen lager verbruik?

Standaard wordt onze chip ingesteld voor meer vermogen. Het verbruik gaat ook naar beneden, wanneer de rijstijl gelijk blijft. We kunnen de chip ook zo in stellen dat vooral het verbruik wordt verlaagd! Dit heet eco tuning. Met deze instelling is er geen extra vermogen, maar wordt de brandstof anders ingespoten. De acceleratie verbetert en bij hetzelfde rijgedrag kan het verbruik tot wel 10% lager uitvallen. Doordat u minder lang in de lagere versnellingen rond rijdt, zal het brandstof verbruik vaak minder zijn.

Is Multichip duur?

Ons alternatief voor chiptuning past de originele software niet aan, is makkelijk zelf te plaatsen en over te zetten en geeft uw auto direct meer vermogen. Samen met alle andere voordelen zal dat wel duur zijn? 

Nee, de Multichip kost veel minder dan u zou verwachten. Vergeleken met andere chiptuning is Multichip misschien wel veel te goedkoop. Wat denkt u dat Multichip voor uw auto kost?

Bestel Multichip vandaag met 25% korting voor slechts 295,00 

Pak deze aanbieding en bespaar 100,00 op de normale prijs.

Klantenservice

Klantenservice telefonisch bereikbaar
maandag – vrijdag 10:00 – 20:00

Bel ons op +31(0)85 3031 352

Mail ons  info@multichip.nl

Postadres

Fritz langstrook 8
2726 VX Zoetermeer
technische afdeling alleen post adres geen bezoekadres

Multichip

pay
multichip_gezins_auto